Túl a kerítésen

Másnak vettem fel, de kénytelen voltam végig is nézni, és… Az a helyzet, hogy piszkosul tetszett 🙂 Ahhoz képest, hogy korábban már háromszor belefutottam, és mindig agyalágyultságnak tűnt, most egyben végigtolva egy iszonyatosan jópofa, bizarr, és néha egész drámai kis sztori ez.

Oké-oké, az elején azért elég wtf volt, de már a második résznél érzékeltem a kissé timburtonös elmebajt – azt a régifélét, nem a mai pénzre kihegyezett bullshitet -, onnantól kezdve kikapcsoltam a Greg által prezentált nagyongyerek vonalat, és utána baromira élveztem. Nem tudom, mi történt a Cartoon Networknél, de újabban elég nézhető dolgokat szállítanak. (Tudom, azért ez nem mai darab, de na. Nem annyira régi.)

És hát egy spoilert hadd dobjak ide, aki meg akarja nézni még ebben az életben, ne olvassa:

végre valaki bevállalja az annyiszor elsütött “Harry Potter egy nap felébred, és rájön, hogy a Roxfort csak egy álom volt, és valójában tengetheti nyomorúságos életét a lépcső alatt” poént, ráadásul nekem szégyenszemre ez az egész nem volt gyanús, amikor pedig világossá vált, akkor borzasztóan bejött 😀

Azt hiszem, legközelebb ha agyalágyult CN-sorozatba botlom, adok neki két-három rész esélyt, annyi alatt kiderül, hány százalék agyalágyultság és hány százalék zsenialitás van benne 🙂

(És a kihagyhatatlan morgás lábjegyzetben: a magyar hangok nagyon jók, a szöveg viszont csak addig, amíg az ember nem lát egy angol szövegkönyvet. Egy résznél néztem, aztán inkább becsuktam azt a honlapot és próbáltam kizárni a tudatomból, hogy szokás szerint telenyomták ostobaságokkal a magyart.)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: