Bocsánatkérés

Szeretnék ezúton elnézést kérni a főfőfőktől, amiért eddig tévutakon járva teljesen deviáns, legfeljebb megmosolyognivaló nézeteket szedtem magamra az elmúlt évek során, köszönhetően főleg a gyerekes japán képregényeknek.

Tisztában vagyok azzal, hogy roppant nehéz lesz abból a morális és gondolkodásmódbeli fertőből kikecmeregnem, amibe ezek miatt belekerültem.

Most már látom, hogy micsoda ostobaság volt azt hinnem, hogy például a Kaze Hikaru című műben a főhős személye tiszteletet parancsol – hiszen teljesen ellentmond a társadalmi normáknak és a kor követelményeinek, hogy korai házasság és gyerekszülés helyett a harctérre rohangál, ráadásul érthetetlen módon több ízben is elutasítja a családalapítás lehetőségét! Felelősségteljes nőként az első csósúi gyújtogató karjaiba kellett volna omlania, szülnie neki három gyereket (lehetőleg tíz éven belül, hogy a száz+száz rjó juttatást megkapják az addigra kormányra kerülő Csósútól) és lehetőleg nem átesni a család vak akita inuján, miközben rizsgombócot gyárt a konyhában.

………

A francba, sajnos a fentiekkel a gyomrom és a gerincem is ellenkezik, majd keresek egy orvost, aki kicseréli mindkettőt.

És tényleg nem szeretek itt politizálni, de vannak témák, amiktől a falnak megyek, és bár heti egyszer kiakadok valamin (éljen a munka, amelynek során nonstop hallgathatom a közéleti ökörségeket), múlt vasárnap sikerült olyan hülyeség-bombákat kioldani odafönn, hogy sokadszorra is elgondolkodtam, tényleg érdemes-e ebben az országban gürcölni.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: