~ 336 ~

“- Igaz, ami igaz, az egész az én művem. Attól eltekintve, hogy Aragorn csak azért is beleíratott velem egy ezüstforrást.”
“- As a matter of fact it was all mine. Except that Aragorn insisted on my putting in a green stone.”

Asszem, ezzel el is dőlt végül a dolog. Ha már egyszer ilyesmivel – nem javítással, fordítással – foglalkozom… 😛 (javítással csak múltidőben; amúgy a Naruto új kötete is kijött, a Kenshinre leszek tényleg kíváncsi)

Kicsit furcsa volt tolkien.hu fórumot olvasni megint. Rég volt, tán igaz se volt 😀 De a Tolkien klubos jegyzeteim még megvannak 😀

Most, hogy ez véglegesedett, megyek, foglalkozom két sürgős beadandóval. A tavaszi szünetben pedig nekiállok a Tolkien-témának, mert az egyik órára forrásokkal ellátva meg kell írni, mit akarunk a szakdogában, egy másikra meg angol kultúrás kiselőadás kell, és hát két legyet egy csapásra…

Szerk.: egy tanárunk csodálkozott, miért nem tudunk semmit a leadási határidőkről. Most utánanéztem, ELVILEG kellett volna lennie egy tanszéki TÁJÉKOZTATÓNAK, most, negyedik félév elején a szakdogáról. Hát kösz. Nem tudom, ez bevett szokás-e, vagy csak mi szívunk folyton – “áh, kit érdekelnek, alig vannak páran” -, de az agyamra megy ez a nem-tájékoztatás. Egyébként tanszéki tájékoztatónk még sose volt. Első félév elején se. Hurrá.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: