~ 327 ~

Ha jól emlékszem, anno mindenáron tiltakoztam A kincses bolygó ellen, mivel olvastam az eredeti regényt, és könyörgöm… >_> Az tengerre lett írva, nem űrbe… És nem voltak benne béna antropomorf karakterek, se kiborgok, se alakváltoztató izék. Papagáj, az volt benne 😀

Most eljutottam eddig. Egész pontosan úgy festett a dolog, hogy hallgattam rádiót, amiről beugrott, hogy régen kazettára vettem a zenéket, köztük az Anasztáziából pl. a magyar változatú dalokat. És hogy milyen jó volt már a magyar fordítás 😀 Na, rákerestem Youtube-on, ott meg kapcsolódó videóban ott volt A kincses bolygó témadala, magyarul. Na, magyarul nem sok értelmet találtam a szövegben, ami nálam ritka, jobban szoktam szeretni a magyart [Irány Eldorádó – remek példa, mert ott Elton John ugye az előadó a Trail We Blaze-nél, na, őt mégis lemossa a pályáról a szinkron nálam :D]. Úgyhogy angol keresése, ami sokkal-sokkal jobb, a spanyol meg aztán pláne. Lényeg a lényeg: kíváncsi lettem a rajzfilmre is, egyszer mindent meg lehet nézni 😀 És letöltöttem. Mert YT-n nézhetetlen minden…
Egész kellemesen csalódtam, igaz, hogy az egész olyan, mintha Stevensont keresztezték volna a Titan A.E.-vel – sőt, mintha csak hajót raktak volna be űrhajók helyett; mert Jim egy az egyben Cale-es lett, de még a haja is >_> [Titan A.E. viszont a sok és zúzós zenével előnyben van] Amin meglepődtem: nem fakadtak tízpercenként dalra; a srác nem jött össze, öö, mondjuk Silverrel, és bár a vége kiszámítható volt, legalább nem lett annyira nyálas. Azt mondjuk nem tudom elképzelni, hogy űrkadétként (hehehe, van egy ilyen angol kifejezés az ilyen elbambulós emberekre :D) jól érzi magát Jim.
Egyébként meg micsoda dolog, Silver túlélte a heccet, de bezzeg a Titanban Corsót ki kellett iktatni >_>
Na, mindegy, a hülye robotot meg a szerencsétlenkedő alakváltó cuccot leszámítva még a karakterek is elmentek. A kapitány hölgyike (Kalóz Pepi :D) viszont felmutathatott volna valamit, azon kívül, hogy kétszer jól manőverezett.

Tökmás téma: Szóda-szan a Kaze hikaruban kapott két egész oldalt, ahol villoghatott, erre elkezdett C.S. Lewis-szöveget nyomni. Majdnem leestem a székről 😀 Nagyon megszerettem, tiszta lökött a fazon; a haverjával, Jamagucsival folyton hős lovagként védik Kamiját, és ha létezett volna a rajongói klub fogalma akkoriban, tuti, ők lettek volna az elnökei a Kamija Fan Clubnak 😀 De tényleg jó arcok 🙂 És mindig felbukkannak – remélem, a rajzoló nem akarja őket eltenni láb alól, mert ahhoz túl szimpatikusak 😛 (és úgyse szerepel ilyen név a történelmi Sinszengumi taglistán, szóval…)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: