~ 281 ~

Kivételesen nem voltam ideges a fanfiction verseny miatt, meg hát tudtam, hogy a szokásos csúszás lesz a top10 kihirdetéssel, de este nekiálltak emberek parázni a fórumon, és kicsit hatottak rám.
Ezek után elõször azt álmodtam, hogy a humor kategóriás versem elsõ lett. Másodszorra meg azt, hogy valaki átküldte uran kissé goromba hangvételû levelét, amiben visszaírt a zsûrinek, hogy ne cseszegessék [a vicc az, hogy miután lefeküdtem aludni, tényleg volt egy fél szóváltás-féleség fórumon :D], és abban szerepeltek a toplisták is – és a drámám lett elsõ ^__^;; Álmodik a nyomor…
Viszont valami csoda folytán mindhárom művem top10-es lett……. Első gondolatom az volt, hogy na, ne ^__^;; Se a drámám, se a százszavasom nem sikerült túl jóra – illetve a drámám úgy jó, ahogy van, de mindig ugyanazt a témát használom, és már unhatja a zsűri. A másik gondolatom: életbiztosítást kell kötnöm 😀 Meg fognak lincselni… [főleg mivel egyedül én használok a top10 mezőnyökben magyar átírást, így sejthető az elkövető…] Viszont ha bármit is nyerek, elég egy díj >D Oké, ez vicc, maximum a humorosról tudom elképzelni, hogy bármit is elér. De most előre megfogadom, hogy többet nem versenyzem. Így fair a többiekkel szemben 😛 Meg magamnak igazoltam: valamennyire tudok írni, legalábbis annyira, hogy a hazai fanficesek között mindig top10-es leszek 🙂 Ez is valami… (Viszont a többiek írásait olvasom, és bennem lehet a hiba, mert én nem így írok. Én nem tudok nyolcsoros körmondatokat, bonyolult álmetaforákat, nyálas tájleírásokat alkotni. Nem mintha ezek helyes alkalmazásával baj lenne, csak én ilyet nem tudok. Nem tudom, ez pozitív, vagy negatív-e… Sőt, életbölcsességeket se tudok kitalálni magamtól.) Most várom, mikor jön Andicilin csípős kritikája.

Más.
A WALL-E egy nagyon jól megcsinált animációs film. Komolyan. Tessék megnézni. Engem még az se zavart, hogy fél óra után sok lett a duma 😛 [az mondjuk kicsit bosszantott, hogy a robotok mintha mind gyökkettesen kommunikáltak volna… Leszámítva a robotpilótát.] Azt hiszem, a Pixarral szembeni elõítéleteimet félreteszem.
Az idei év animációs filmje pedig tutira a 9 lesz.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: